Project Description

KLIK Lichaamsbewustzijn

Opdrachtgever:  KLIK – Petra Zomerdijk

Jaar: april 2019

Uitingen: logo met huisstijl en moodboard (afbeeldingen in het moodboard zijn van Pinterest), 5-rittenkaart en 10-rittenkaart.

Opdracht: Via het netwerk van ZijOnderneemt heb ik Petra leren kennen. Zij heeft een aantal jaren gewerkt als franchise-ondernemer bij Mom in Balance Alkmaar. Sinds dit jaar is ze gestart met haar eigen bedrijf KLIK Lichaamsbewustzijn. Petra heeft me benaderd om haar logo te ontwerpen. Ze wist al heel duidelijk wat ze wilde en ik mocht haar wensen tot uiting brengen. Dit zegt Petra op Instagram over het verhaal achter het logo:

“Voor het logo van KLIK haalde ik mijn inspiratie uit #happinezmagazine. Het lichtbolletje van het lampje is een #icosaëder. Dit geometrische figuur staat voor beweging en verandering. Het zou je helpen om meer in je gevoel te komen en je creativiteit te prikkelen. Dat is precies waar ik mij als fitnessinstructeur en coach in wil onderscheiden. Het “klikt” wel met Birgit van @poppyredontwerp en zij wist mijn wensen te vertalen naar dit logo!”

Mooi toch!