Project Description

Aurora Daarna

Opdrachtgever:  Wanda Meijer van Aurora Kaarna

Jaar: juni 2023

Uitingen: logo met branding en moodboard

Opdracht:

Wanda heeft een holistische praktijk voor mens en dier. Bij Aurora Kaarna kun je terecht voor een energetische behandeling, zoals Reiki, readings voor jezelf of een dier of overledene, en begeleiding bij bijvoorbeeld burn-out, stress, rouwverwerking evenals mindfulness en meditatie. In juli heeft Wanda haar diploma Energetisch Therapeut gehaald, en daarmee breidt ze haar praktijk nog verder uit. Met een nieuw logo wilde zij een frisse start maken!

Ik vond het mooi om de naam van het bedrijf te verbeelden in het logo. De bruine nerf/houtstructuur staat voor ‘kaarna’/bast/geaard en de roze cirkel erachter voor ‘aurora’/licht. Het verloop in de cirkel gaat van roze (buiten) naar wit (binnen) wat een verlichte kern symboliseert.

In de lettertypes heb ik dit ook doorvertaald. ‘Aurora’ is handgeschreven, en benadrukt het holistische/spirituele deel en ‘kaarna’ in stevige en duidelijke kapitalen (hoofdletters) dat het aardse deel benadrukt. De lettertypes Ysabeau en Gwendolyn zijn GoogleFonts die ze kan gebruiken op haar website.

Het logo is te gebruiken op een witte achtergrond of met een groene achtergrond (en dan KAARNA diapositief). De kleuren bruin en groen staan voor het aardse en het roze voor het holistische/vrouwelijke. Samen maakt het een mooie combi. In de sfeerbeelden komen deze kleuren ook weer terug. De kleuren zijn ook in een tint (bijv. 50%) gebruiken.

Wauw, wat een gaaf logo is het geworden. Heb het even op mij in laten werken, want natuurlijk iets heel anders dan ik had haha. Was niet zo zeker van de roze kleur, maar die begint mij wel steeds meer te bevallen. Vind de uitleg erbij ook erg mooi en passend. Heel gaaf, zeer blij mee.

Wanda, bedankt voor de mooie opdracht en veel succes met jouw bedrijf!