Project Description

Logo Liansa Jewels

Opdrachtgever:  Liselore van Liansa Jewels

Jaar: november 2021

Uitingen: logo, minilogo met branding

Opdracht: Liselore kende ik van de centering pregnancy, waar wij samen met een groepje van ongeveer 8 anderen inzaten in 2018-2019. Ze heeft haar eigen sieradenlijn met handgemaakte sieraden voor dames, heren en kinderen. Haar designs zijn geïnspireerd op bijzondere planten. Voor mij de taak om een passend logo te maken.

Eerst wilde ik een ontwerp maken dat ook op planten geïnspireerd was, maar daar was ik niet tevreden mee. Toen ging ik terug naar de essentie: kralen. Die kralensnoer komt terug in het logo en geeft een speels effect aan het logo. Ik wilde een stevige letter en een elegante, sans serif letter erbij. Deze letters (de twee initialen) zouden ook in het minilogo terugkomen.

Wat ontzettend leuk om te zien.  Ik moest eerst even wennen,  maar ik kijk er vandaag elk uur naar en vind het logo steeds mooier worden!

Liselore wilde graag een paarse kleur erbij, en dat het logo ook op een zwarte ondergrond duidelijk te lezen zou zijn. Ik heb voor een aubergine/bordeaux paarse kleur gekozen in combinatie met een gele okerkleur. Samen met het bruin is het een warm kleurpalet geworden.