blog44-2014

2014: goede voornemens
De tijd van plannen maken, doelen stellen en goede voornemens bedenken is aangebroken. Voorgaande jaren was ik er niet zo mee bezig, met goede voornemens maken. Maar ik merk dat ik, sinds ik een eigen bedrijf heb, nu wel die behoefte heb. Eerdere jaren dacht ik: ‘als ik nieuwe plannen of voornemens wil maken, dan kan ik dat toch op elk moment van het jaar?’ Hmm, ja, dat vind ik nog steeds. Maar met een bedrijf is het toch wel handig om per jaar doelen te stellen, doelen te verwezenlijken of bij te stellen en terug te kijken of ze daadwerkelijk behaald zijn. Een betere zelfevaluatie bestaat er niet, toch? Dus minimaal 1 goed voornemen voor het nieuwe jaar is: een (jaar)plan maken met doelen voor in het komende jaar en regelmatig terug kijken!

2 persoonlijke voornemens voor 2014 van mij zijn: meer lef tonen (dat lijkt ook wel ieder jaar terug te komen ;-)) en meer vertrouwen in mezelf hebben.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2014?

Techniek
De cijfers zijn geschilderd met plakkaatverf van Talens in de kleur magenta. De andere letters zijn gestempeld met de stempelset van de Hema.

 

Klik op de button voor een gratis HR-afbeelding van de bovenstaande quote. Een inspirerende achtergrondafbeelding om in te stellen op je computer. (Dubbelklik op het zip-bestand of rechtermuisklik en kies uitpakken om de afbeelding te openen.)