blog-45-sprankelingen

Deel je sprankelingen
Wie doet dat niet in deze moderne tijd? Vooral in de social media zoals op Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram is ‘like&share’ een basisbegrip geworden. Ook deze blogpost deel ik met jullie, en mag je weer verder delen ;-). En ik denk dat we het in 2014 alleen maar meer gaan doen. Want door te delen genieten we allemaal een stukje mee. We helpen elkaar door kennis te delen of maar ook het delen van vaardigheden met de diy’s (do it yourself) die op allerlei blogs zijn terug te vinden (zoek maar eens op diy op Pinterest en vind veel mooie ideeën). Met mijn blog wil ik in 2014 daar ook aandacht aan besteden. Het komende jaar wil ik een filmpje maken van een quote die ik schrijf of teken. En wil ik 2 diy’s maken. Zodat je ook thuis creatief aan de slag kan.

Teckniek
Deze quote heb ik geschreven met Oost-Indische inkt, verdund met water. De kalligrafiepen is een kroontjespen (3,15 mm) uit de set Leonardt Round Hand Set van Manuscript.

Quote: Dodinsky

Klik op de button voor een gratis HR-afbeelding van de bovenstaande quote. Een inspirerende achtergrondafbeelding om in te stellen op je computer. (Dubbelklik op het zip-bestand of rechtermuisklik en kies uitpakken om de afbeelding te openen.)