I know

blog51-iknow

Techniek
De ‘I’ is met doodle-patroontjes ingevuld. Ik vond het leuk om deze techniek een keer te gebruiken in een letter-illustratie. De uitleg van doodle volgens Wikipedia: Doedel, een soort schets, een tekening zonder duidelijk doel. Misschien herken je het van jezelf als je tekeningetjes maakt tijdens het bellen. Er zijn ook ontwerpers die dit doodlen gebruiken tijdens hun ontwerp of voorafgaand aan een ontwerp. Kijk eens naar het project van Elma de Jonge 100 days 100 Doodles. Heel mooi gedaan, 100 dagen achterelkaar getekend!

Dit is de een-na-laatste blogpost van ‘Sunday loves letters’. Elke week heb ik een illustratie gemaakt met handgeschreven, handgetekende of handgeschilderde letters. Volgende week een speciale laatste letter-illustratie!

En wat dan dan? Natuurlijk ga ik me met iets anders bezig houden, wat ik met jullie ga delen, met ook weer elke week iets nieuws. Wat dat wordt, is nog een verrassing :-)!

 

Quote: Madonna, uit de songtekst Live to tell

Klik op de button voor een gratis HR-afbeelding van de bovenstaande quote. Een inspirerende achtergrondafbeelding om in te stellen op je computer. (Dubbelklik op het zip-bestand of rechtermuisklik en kies uitpakken om de afbeelding te openen.)

By | 2015-02-27T15:18:47+00:00 februari 16th, 2014|grafisch ontwerp, handlettering, illustratie, quote, sunday loves letters|Reacties uitgeschakeld voor I know

About the Author:

Birgit van Wijk
Met veel plezier, passie en toewijding maak ik grafische en creatieve uitingen voor bedrijven en particulieren. Ik ben gespecialiseerd in kalligrafie en handlettering. Ik bied ook letterkunst op maat aan! Wil je zelf aan de slag, volg dan een workshop watercolor, handettering, brushlettering of moderne kalligrafie :-)