Love me

blog50-love-me

Via een oproepje op Facebook en op Twitter vroeg ik mijn volgers naar hun favoriete liefdesquote. Het is natuurlijk bijna Valentijnsdag en wilde er in dit blog op deze manier aandacht aan besteden. Ik heb er in totaal 3 mogen ontvangen. Dank voor jullie input MoreThanMayo, StudioNanaa en Sis & So! Het waren 3 originele quotes over liefde. De quote van MoreThanMayo heb ik gebruikt in deze blogpost! Maar de andere twee quotes wil ik ook met je delen: ‘You’re the only fish in the sea for me.’ van StudioNanaa en ‘Echte liefde beredeneer je niet.’ van Sis & So.

Ondanks dat ik nog niet helemaal fit ben (net 2 dagen ziek geweest) wilde ik toch er iets moois van maken. En dit is het resultaat!

Je kan de illustratie downloaden als wallpaper voor op je computer of de illustratie sturen naar je geliefde. En dat hoeft niets te kosten want deze wallpaper is gratis!

 

Quote: uit de film Garfield, via Ria Geraets-Heijen van MoreThanMayo

Klik op de button voor een gratis HR-afbeelding van de bovenstaande quote. Een inspirerende achtergrondafbeelding om in te stellen op je computer. (Dubbelklik op het zip-bestand of rechtermuisklik en kies uitpakken om de afbeelding te openen.)

By | 2015-02-27T15:21:44+00:00 februari 9th, 2014|handlettering, illustratie, quote, sunday loves letters|Reacties uitgeschakeld voor Love me

About the Author:

Birgit van Wijk
Met veel plezier, passie en toewijding maak ik grafische en creatieve uitingen voor bedrijven en particulieren. Ik ben gespecialiseerd in kalligrafie en handlettering. Ik bied ook letterkunst op maat aan! Wil je zelf aan de slag, volg dan een workshop watercolor, handettering, brushlettering of moderne kalligrafie :-)