blog50-love-me

Via een oproepje op Facebook en op Twitter vroeg ik mijn volgers naar hun favoriete liefdesquote. Het is natuurlijk bijna Valentijnsdag en wilde er in dit blog op deze manier aandacht aan besteden. Ik heb er in totaal 3 mogen ontvangen. Dank voor jullie input MoreThanMayo, StudioNanaa en Sis & So! Het waren 3 originele quotes over liefde. De quote van MoreThanMayo heb ik gebruikt in deze blogpost! Maar de andere twee quotes wil ik ook met je delen: ‘You’re the only fish in the sea for me.’ van StudioNanaa en ‘Echte liefde beredeneer je niet.’ van Sis & So.

Ondanks dat ik nog niet helemaal fit ben (net 2 dagen ziek geweest) wilde ik toch er iets moois van maken. En dit is het resultaat!

Je kan de illustratie downloaden als wallpaper voor op je computer of de illustratie sturen naar je geliefde. En dat hoeft niets te kosten want deze wallpaper is gratis!

 

Quote: uit de film Garfield, via Ria Geraets-Heijen van MoreThanMayo

Klik op de button voor een gratis HR-afbeelding van de bovenstaande quote. Een inspirerende achtergrondafbeelding om in te stellen op je computer. (Dubbelklik op het zip-bestand of rechtermuisklik en kies uitpakken om de afbeelding te openen.)