Project Description

Opdrachtgever: Bianca en Pascal Landman van Happier Life

Jaar: augustus 2016 – 2018

Uitingen: Happier Life Magazine editie 1 en 2, Fit For Summer Journal 2017, Boek 28 Days to a Happier Life (hardcopy en online), visitekaartjes, A5 ansichtkaarten, A5 Flyers Floatfit, Facebook-afbeeldingen, website afbeeldingen, handlettering van diverse quotes en fotografie.

Opdracht: Bianca heb ik ontmoet tijdens een cadeau wat ik aan mezelf heb gegeven in juli 2016. Dat cadeau was het Fit For Summer-plan: een maand lang elke week personal training, een handboek voor gezonde voeding, coaching via What’s app en een werkboek van Happier Life. Ik wilde graag een gezondere levensstijl en het lukte me niet dat alleen voor elkaar te krijgen zonder steeds terug te vallen. Een stok achter de deur had ik nodig! En die “stok” is Bianca. Ik zag dat het materiaal van Happier Life wat verbeteringen kon gebruiken en heb dat bij haar aangegeven. Op dat moment waren ze al bezig met een nieuwe website/logo/richting voor Happier Life.

De eerste opdracht was om een nieuw boek te maken voor het plan 28 Days to a Happier Life. De teksten en foto’s werden gemaakt en aangeleverd door Happier Life. Bij het nieuwe ontwerp heb ik de huisstijlrichtlijnen (zoals fonts en kleuren) aangehouden van de vernieuwde website. Wat was mijn inbreng? Ik heb de indeling van het boek gemaakt, ik heb symbolen gekoppeld aan de thema’s in het boek, ik heb de motiverende quotes gehandletterd en de watercolor-achtergronden gemaakt, sommige sfeerfoto’s heb ik bij de inhoud gezocht. En natuurlijk alle vormgeving van de pagina’s en het (nogmaals) nalezen van de teksten. Het boekwerk heb ik ook nog drukklaar gemaakt zodat het boek goed bij de drukker aankomt en gedrukt kan worden.

Het boek staat in mijn top 5 van leukste opdrachten van 2016. Super mooi project om te doen en een heel fijne samenwerking met Happier Life!

In vervolg op het boek heb ik nog nieuwe A5 ansichtkaarten gemaakt, nieuwe visitekaartjes en een flyer voor Floatfit. In 2017 heb ik twee HL magazines gemaakt en een Fit For Summer Journal.

NB. de fotografie van sommige onderdelen uit de 28 Days to a HL en uit het magazine zijn gemaakt door Judith Hartman, Pascal Landman en PoppyRed.