blog natuur

 

Natuur
Wat houd ik van de natuur! Vooral in de lente wanneer alles gaat groeien en bloeien. Gisteren had ik nog geen idee voor een post op dit blog en vanmiddag was het idee er opeens: natuur. Een quote over natuur. Hoe kwam dat? Door even buiten in de tuin een vlinderstruik te snoeien. In het zonnetje, zaag mee, takken eraf zagen, takken klein maken, in de clico. Ik heb er echt plezier in om buiten te zijn en met mijn handen bezig te zijn, al is het maar wat onkruid wieden. Lekker je hoofd leeg maken.

Techniek
Dan de handgeschreven quote. Ik heb deze quote geschreven op gemarmerd karton met een penseelstift. Het is een zelfbedachte letter met krullen dat een los, vrolijk en vrij beeld geeft. Een beetje zoals de natuur zelf ook is vrij, golvend en dynamisch. Geen van deze letters zijn hetzelfde, wat ik normaal wel na streef bij het schrijven van een tekst. Wat vinden jullie van deze los geschreven quote?

Quote: Tao Meng

Klik op de button voor een gratis HR-afbeelding van de bovenstaande quote. Een inspirerende achtergrondafbeelding om in te stellen op je computer.

(Dubbelklik op het zip-bestand of rechtermuisklik en kies uitpakken om de afbeelding te openen.)