Hittegolf
Waar deze week veel over gesproken werd, was het weer. Het werd warm, warmer en heet. ‘Weerwaarschuwingen’ over de hitte maar ook over het noodweer wat vanuit het zuiden Nederland binnen zou trekken. Ja, ik heb zelfs een nieuwe ventilator gekocht omdat ik werk op het warmste plekje van het huis, de zolder. Een raampje open heeft niet zoveel zin. Een ventilator wel!
Maar ook al hadden we een 7-daagse hittegolf, ik wil niet klagen! We hebben er zolang naar uitgekeken (zie de eerdere blogposts zon, lente en summer) en het is toch ook wel heel erg fijn. Vorige week ben ik 3 avonden tijdens de hittegolf op het strand geweest. Een stukje lopen in de branding, toeristen om je heen, een ondergaande zon. Ik heb meteen een mini-vakantie van een paar uur, HEERLIJK! De zomer mag van mij nog wel even voortduren.

Techniek
Het woord hittegolf heb ik dit keer met waterverf gekalligrafeerd. Het is geen officiële letter maar een eigen ontwerp. De afbeelding heeft door de beetje vergrijsde kleuren een vintage-uitstraling gekregen.

Klik op de button voor een gratis HR-afbeelding van de bovenstaande quote. Een inspirerende achtergrondafbeelding om in te stellen op je computer.
(Dubbelklik op het zip-bestand of rechtermuisklik en kies uitpakken om de afbeelding te openen.)