Voor PoppyRed heb ik al heel wat mooie dingen mogen maken! Zo onwijs leuk om te doen!

Maar wat ik merk is dat de producten, die ik aanbied in de webshop, misschien iets te vrijblijvend zijn. Daarom het idee/plan om producten aan te bieden die al bewerkt ZIJN met handgeschreven letters. Zo hoef jij, als klant, er verder niet over na te denken en te kiezen uit de vele mogelijkheden (kleur/lettertype/quote) maar kies je gewoon een bestaand bewerkt product uit.

Mijn insteek is om te beginnen met mokken, borden en kommen. En ik wil ook nog iets feestelijks voor in de decembermaand aanbieden. Bijvoorbeeld bewerkte kerstballen, houten waxinelichthouders of sterhangers… iets in die trant. En ik wil het mezelf niet te makkelijk maken. Er zijn al zoveel producten met standaard quotes of woorden, ik wil wel graag origineel blijven.

Het is voor mij een best spannend proces: inkoop van de voorraad, een pakkende quotes bedenken, verkoopacties inplannen, een collectie samenstellen, bedenken of ik een bepaalde stijl ga hanteren of juist diversiteit wil aanbieden. Ja, een aantal vaardigheden zullen nieuw zijn voor mij (en zal ik uit mijn comfortzone moeten stappen). Maar ik geloof ook in een goed, stijlvol en creatief eindresultaat. Mondjesmaat zullen er dus steeds meer ‘kant-en-klaar’-producten bijkomen. Daarnaast zullen de bestelvormen die er nu zijn behouden blijven (voorlopig tenminste).

En er zijn nog meer plannen zoals het ontwerpen van eigen (duurzame) producten of het opzetten van workshops (je eigen quote zelf op een bordje schilderen, ik noem maar wat…). Dat lijkt mij ook superleuk om te doen! Of, zoals ik meer webshopwinkeliers zie doen, het openen van een tijdelijke pop-upstore … Maar dit zijn allemaal nog hersenspinsels. Zeker leuk om over na te denken en waarom zou ik het niet eens met jullie delen?

Enfin, eerst maar eens beginnen met de nieuwe lijn van bewerkte producten van PoppyRed.

Mocht je tips hebben voor mij, mooie quotes hebben die misschien bruikbaar zijn, een verkoopervaring willen delen of gewoon je enthousiasme kwijt willen? Klik hier onder het bericht op ‘read full story’ of op ‘comments’ en laat je reactie achter. Daar word ik altijd blij van :)!

webshop