Workshop watercolor basis & lettering

Stel een groepje samen (minimaal 4 personen) en plan een datum/locatie bij mij in. Of meld je aan voor een plaats op de wachtlijst. Zodra ik voldoende deelnemers heb, plan ik een datum in.

 

Inclusief

De workshop watercolor & lettering is inclusief:

  • koffie/thee/iets lekkers
  • gebruik van benodigde materialen tijdens de workshop
  • werkbladen/hand-out
  • schetspapier
  • ±4 kaarten A5-formaat
  • 1 ecoline brushpen van Royal Talens

Combi-deal: doe de workshop watercolor basis & lettering en de workshop watercolor illustratie samen op een dag voor €105,-

Watercolor basis en letttering, een mooie combinatie!

Watercolor (ecoline, aquarel of waterverf) is helemaal terug van weggeweest! De wonderlijke effecten van het kleurpigment met water, is een absolute trend op bijv. Instagram. Bloemen, galaxy’s en achtergronden maken met vlekken/druppels/spetters… Al deze technieken komen aan bod. We gaan met ecoline en ecolinebrushpennen werken, en het wordt magisch! Andere materialen zoals aquarelpotloden, waterverfnapjes of -tubes zijn ook aanwezig en kun je evt. uit proberen.

Daarbij gaan we watercolor combineren met letters maken (Wil je leren handletteren, brushletteren of kalligraferen? Kies dan één van de andere workshops van PoppyRed). De grootte van de groep is met maximaal 6 personen. Hierdoor kan ik mijn aandacht goed verdelen en is er ruimte voor verdiepingsvragen.

Ben jij er bij tijdens deze kleurrijke workshop? Geef je op!

Prijs & locatie

Prijs: €60,00 

Inschrijven kan via een mailtje naar Birgit van PoppyRed Ontwerpstudio: info@poppy-red.nl
Vermeld daarbij je naam, woonplaats, telefoonnummer, locatie en datum. Bekijk de privacy verklaring hoe ik omga met je gegevens.

Ook voor inhoudelijke vragen kun je bij mij terecht.
Voor elke locatie geldt minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Locatie Hensbroek: Dorpshuis de Oude School

Adres: Dorpshuis De Oude School, Dorpsweg 70 in Hensbroek

Makkelijk te bereiken met auto of fiets. Parkeren kan gratis op het nabijgelegen parkeerterrein. Vanaf Station Obdam met een (OV-)fiets te bereiken in ±10 minuten.