Data

Alkmaar:
PoppyRed 

Wegens corona zijn de workshops tot nader bericht geannuleerd

Schagen:
Atelier Da’Lin

– wil je in de winter/lente een privé-workshop kalligrafie volgen? Ook dat kan! Je krijgt mijn volle aandacht, ik geef je feedback en vertel je alle ins en outs over letters, materialen en kalligrafie. Je schrijft alfabetten in verschillende lettertypes en perfectioneert ze. Prijs en datum op aanvraag.

– heb je een handschrift dat verbetering nodig heeft? Hierbij kan ik je helpen. We gaan terug naar de basis van het basisschoolhandschrift (methodeschrift) of terug naar het blokschrift (bestaat uit cirkels en geometrische vormen). Prijs en datum op aanvraag.

Inclusief

De workshop moderne kalligrafie is inclusief:
– koffie/thee/iets lekkers
– gebruik van benodigde materialen tijdens de workshop
– oefenschrift
– werkbladen/hand-out
– schetspapier
– spitse pen (Nikko G) met penhouder

Potjes zwarte acrylinkt zijn los verkrijgbaar voor 7,50 euro.

Omschrijving Moderne Kalligrafie

Leer moderne kalligrafie van A tot Z.

Moderne kalligrafie zie je tegenwoordig veel op trouwkaarten, uitnodigingen en mooie quotes op bijv. Pinterest. Het is een romantisch en modern schrijfschrift en wordt met een spitse pen of brushpen geschreven.
We beginnen met basisoefeningen waardoor je leert omgaan met een spitse kroontjespen en inkt. Na die oefeningen gaan we de letters leren. Zowel de onderkast (kleine letters) als de kapitalen (hoofdletters) komen aan bod. We proberen ook hele woorden te schrijven. De grootte van de groep is met maximaal 6 personen. Hierdoor kan ik mijn aandacht goed verdelen en is er ruimte voor verdiepingsvragen.

Deze workshop moderne kalligrafie is een prima start om deze stijl aan te leren.

Prijs & locatie

Prijs: €65,00 

Inschrijven kan via een mailtje naar Birgit van PoppyRed Ontwerpstudio: info@poppy-red.nl
Vermeld daarbij je naam, woonplaats, telefoonnummer, locatie en datum. Bekijk de privacy verklaring hoe ik omga met je gegevens.

Ook voor inhoudelijke vragen kun je bij mij terecht.
Voor elke locatie geldt minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Locatie Alkmaar: de Telefooncentrale

Adres: PoppyRed, Koelmalaan 350, kantoor 0.07 in Alkmaar.

Makkelijk te bereiken met auto of met de bus, lijn 4 of 2 richting Overdie. Parkeren kan gratis op het nabijgelegen parkeerterrein. De bushalte Koelmalaan of Bestevaerstraat is op ±7 minuten loopafstand.

Locatie Schagen: Atelier Da’Lin

Adres: Witte Paal 50-i in Schagen.

Makkelijk te bereiken met auto of met de trein. Gratis parkeren kan vlakbij het atelier. Het NS-station Schagen is op ±15 minuten loopafstand.

andere workshops van PoppyRed…