Flavourites Live Business
Afgelopen vrijdag ben ik naar Flavourites Live Business (FLB) geweest. Flavourites Live is een event waar 160 webshops van Flavourites hun producten eens offline kunnen verkopen. Dit jaarlijkse (sinds 2009) event werd georganiseerd in Amsterdam-Noord in de fabriekshal De Overkant. FLB is speciaal georganiseerd door MamaMarketing voor webshopprofessionals die hun webshop naar een hoger niveau willen tillen. Of erover nadenken om een webshop te starten.

Omdat ik meer wilde weten over persberichten en media, productfotografie, marketing, succesvol zijn en bloggen ging ik op vrijdag 22 november er heen. Met de trein naar Amsterdam CS, verder met het pontje naar het IJplein en vanuit daar met een pendelbus naar De Overkant. Op de begane grond waren alle mooie stands van Flavourites te zien. Een kleurrijk geheel met veel bezoekers. FLB was de trap op in een zaaltje aldaar, naast de zakelijke stands. Een erg interessante en inspirerende dag!

Be in love…
De quote ‘Be in love with your life. Every minute of it.’ kwam voorbij tijdens de presentatie van Applepiepieces (webshop in sieraden en meer). Zij gaf ons de 6 tips naar succes! Tijdens en na de presentatie gaf het mij weer moed en vreugde om door te gaan met mijn eigen bedrijf en webshop. Ik wil jullie de 6 tips niet onthouden. Als je graag iets in het leven wil of iets nieuws gaat doen, of dat het hebben van een onderneming is of iets anders, kun je ze namelijk ook toepassen.

  1. volg je hart
  2. maak fouten
  3. wees origineel
  4. durf te kiezen
  5. wees positief
  6. geloof in jezelf

Techniek
De quote is geschilderd met plakkaatverf en een dunne spitse kwast. Vooraf zijn de letters dun getekend met potlood. Het papier is speciaal illustratiekarton.

 

Quote: Applepiepieces

Klik op de button voor een gratis HR-afbeelding van de bovenstaande quote. Een inspirerende achtergrondafbeelding om in te stellen op je computer. (Dubbelklik op het zip-bestand of rechtermuisklik en kies uitpakken om de afbeelding te openen.)