Project Description

Van De Kookschool

Opdrachtgever: Van De Kookschool

Jaar: 2018 – heden

Uitingen: kookschriften met illustraties – t-shirts – kookschorten voor kinderen en volwassenen – houten caketoppers – beachflag – autobelettering – flyer

Opdracht: De twee enthousiaste ondernemers Anouck & Alexandra zijn in 2018 begonnen met hun bedrijven Van De Kookschool (VDK) en Puur Geluk Catering (PGC). VDK is een bedrijf in ‘Pop-up koken met een educatief en duurzaam karakter’ dat vooral op basisscholen in de omgeving van Heiloo leerzame workshops geeft.

Intussen is Anouck verder gegaan met VDK en Alexandra met PGC. Puur Geluk Catering organiseert zowel catering bij de mensen thuis als op locatie. De catering maakt gebruik van duurzame (seizoens-)producten.

Vanaf het begin ben ik betrokken bij de concept. Anouck bruist van de ideeën en ik help haar er graag bij. Van het opmaken van de kookschriftjes (de lescontent is samengesteld door VDK zelf) en het tekenen van de illustraties tot het bestellen van de keukenschorten met logo. En er liggen nog veel plannen in het verschiet! Superleuk om het bedrijf met mijn bijdrage zo te zien groeien!